Kuchenka" Pieczona " Fasola

Kuchenka
"Pieczona" fasola może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 3G tłuszczu i w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. Jeśli masz pod ręką bekon, wieprzowinę i fasolę, pikantną brązową musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Toskańska Fasolka Po Bretońsku, Łatwa Fasolka Po Bretońsku, oraz Czerwona fasola i ryż.

Instrukcje

1
Gotuj boczek w średnim rondlu na średnim ogniu przez 5 minut lub do uzyskania chrupkości, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj cebulę; gotuj 3 minuty lub do momentu, gdy cebula będzie chrupiąca. Dodaj fasolę, keczup i musztardę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Gotuj 20 minut lub do zgęstnienia sosu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn