Kuchenka" Pieczona " Fasola
"Pieczona" fasola może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 3G tłuszczu i w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. Jeśli masz pod ręką bekon, wieprzowinę i fasolę, pikantną brązową musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Toskańska Fasolka Po Bretońsku, Łatwa Fasolka Po Bretońsku, oraz Czerwona fasola i ryż.
Instrukcje
Gotuj boczek w średnim rondlu na średnim ogniu przez 5 minut lub do uzyskania chrupkości, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj cebulę; gotuj 3 minuty lub do momentu, gdy cebula będzie chrupiąca. Dodaj fasolę, keczup i musztardę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego.
Gotuj 20 minut lub do zgęstnienia sosu, od czasu do czasu mieszając.