Szef Marcus ' Mac and Greens może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 649 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.82 za porcję. 97 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz szalotki, parmezan, collard greens, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mleko ryżowe, można śledzić to danie główne z Pudding ryżowy Reese ' s jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Regal Discovery Tour z mistrzem Top Chef Marcusem Samuelssonem (plus szef kuchni Samuelsson na krewetki i czerwoną kaszę), Chef Race: Meet Chef Robin, She ain ' t No Southern Bell, oraz Iron Chef Chiński-Chef Chen Mapo Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do Ustawienia brojlerów w 191°. gotuj orecchiette według instrukcji pakietów.
Odcedzić i odstawić.Roztopić masło w garnku, i podsmażyć szalotki aż karmelizowane następnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać czosnek i mleko ryżowe. Nadal mieszaj, aż mąka się rozpuści i nie ma grudek. Doprowadzić do wrzenia.Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, a następnie dodaj wszystkie sery, w tym crme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Ryżowe
1 Pomarańcza, Skórka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Ubijać, aż sery się stopią i dodadzą do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wymieszaj w gałce muszkatołowej, proszku musztardowym, soli i pieprzu.Makaron wrzucić razem z sosem i zieleniną i przenieść do pieczenia pan.In Robot kuchenny, blend Panko, bułka tarta, pietruszka, bazylia, parmezan, sól i pieprz, aż dobrze.