Kubki Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać masło orzechowe kubki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać półsłodkie czekolady, miód, masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, oraz Ciemna Czekolada Peanut Butter-Nadziewane Peanut Butter Cookie Cups.
Instrukcje
Linia 12-cup mini-muffin patelni z małych kubków papieru. Przetwarzaj krakersy i sól w robocie kuchennym do zmielenia.
Przełożyć do miski, wymieszać z masłem orzechowym i miodem. Schłodzić przez 10 minut.
Ułóż płytkę folią. Podzielić mieszaninę masła orzechowego na 12 1-łyżki. jaja. Lekko spłaszczyć.
Umieścić na talerzu; przykryć folią i schłodzić.
Umieść czekoladę w misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą. Mieszaj, aż czekolada będzie gładka.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Łyżka 1 łyżeczka. czekolada do każdej filiżanki.
Rozłóż na dnie i w połowie boków papieru. Schłodzić do utwardzenia, około 30 minut. (Pozostałą czekoladę przechowywać w temperaturze pokojowej.) Wcisnąć do każdej skorupki Dysk z masłem orzechowym.
Łyżka 1 Łyżka. czekolada na dysku.
Rozstaw na górze. Schłodzić do jędrności, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.