Crabmeat i boczek kubki wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mięsa krabowego, szczypiorku, beztłuszczowego majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kubki Jajeczne Z Bekonem, Kubki z boczkiem i jajkiem, oraz Kubki Z Bekonem I Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników, dobrze mieszając. Kryj się i wyluzuj. Aby służyć, łyżka mieszanki mięsa krabowego do muszli phyllo.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.