Kubki Wonton z przegrzebkami w curry

Kubki Wonton z przegrzebkami w curry
Curry Scallop Wonton Cups mogą być właśnie przepisem bez nabiału i pescatarian, którego szukałeś. Z tego przepisu wychodzi 36 porcji zawierających 51 kalorii, 2 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup przegrzebki laurowe, pieprz cayenne, curry w proszku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka, a jej przygotowanie zajmuje około 30 minut. To bardzo przystępny przepis dla fanów kuchni chińskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z oceną łyżkową wynoszącą 10%, to danie jest raczej złe. Sałatka z kurczakiem w curry w chrupiących pucharkach Wonton, ciasta z przegrzebkami w curry i kebaby z przegrzebkami w curry z dynią są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wciśnij owijki wonton do natłuszczonych miniaturowych foremek na muffinki, tworząc miseczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki (12 Uncji) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę I Schłodzonego1 1/2 Szklanki (12 Uncji) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę I Schłodzonego
2
Piec w temperaturze 350° przez 8-9 minut lub do momentu, aż brzegi będą złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rosół Z Kurczaka (domowy Lub Kupny O Niskiej Zawartości Sodu)Rosół Z Kurczaka (domowy Lub Kupny O Niskiej Zawartości Sodu)
3
W międzyczasie zawiń przegrzebki w ręczniki papierowe. Kuchenkę mikrofalową na maksymalnej mocy przez 2-1/2 do 3 minut lub do momentu, aż będzie twarda i nieprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 (20 Uncji) Puszka Krążków Ananasowych DOLE®, Odsączona1 (20 Uncji) Puszka Krążków Ananasowych DOLE®, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szkocka Papryka BonnetSzkocka Papryka Bonnet
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
W małej misce połącz pozostałe składniki; wmieszaj przegrzebki. Nałóż łyżką do pucharków wonton.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Posiekanej2 łyżki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Posiekanej
5
Natychmiast podawaj.

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Chenin Blanc to świetny wybór na przegrzebki. Chardonnay i chenin blanc świetnie komponują się z grillowanymi lub smażonymi przegrzebkami. Jeśli do przegrzebków dodajesz bekon lub inne wędliny, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 279 dolarów.
Świecąca butelka Dom Perignon Vintage
Świecąca butelka Dom Perignon Vintage
Bukiet otwierający jest złożony i świetlisty, będący mieszanką białych kwiatów, cytrusów i owoców pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. W końcowych aromatach wina zaczynają pojawiać się nuty korzenne, drzewne i palone. Po długim okresie niechęci, wino w końcu się otwiera. Pomiędzy nosem i podniebieniem panuje pełna równowaga. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, sportowy charakter wyraża się teraz także ciepłem. Owoc jest wyraźny i wyraźny. Charakterystyczna kwasowość tego rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, dymna i bardzo obiecująca. Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, połączeniem mięsa i jodu, gotowane i surowe. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowość rocznika 2008 oraz zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn