Kubki Mediterranean Polenta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mediterranean Polenta kubki spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pomidory śliwkowe, bazylia, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszony Kurczak Śródziemnomorski Z Polentą, Indyk Śródziemnomorski Z Chardą Szwajcarską Nad Polentą, oraz Kubki Z Ogórków Śródziemnomorskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu zagotuj wodę i sól. Zmniejszyć ogień do delikatnego wrzenia; powoli trzepać w mączce kukurydzianej. Gotować i mieszać drewnianą łyżką przez 15-20 minut lub aż polenta zgęstnieje i odciąga się czysto z boków patelni.
Zdjąć z ognia; wymieszać z tymiankiem i pieprzem.
Łyżka heaping łyżki do miniaturowych kubków muffin pokryte sprayem do gotowania. Korzystając z tyłu łyżki, zrób Wcięcie w środku każdego z nich. Przykryć i schłodzić do zestawu. W międzyczasie, w małej misce, połączyć pomidory, ser feta, bazylia i czosnek.
Unmold polenta filiżanki i umieścić na blasze ungreased pieczenia. Na wierzchu po 1 czubatej łyżce mieszanki pomidorowej. Broil 4 w. od ciepła przez 5-7 minut lub do ogrzania.