Kubki Little Gem z salsą krewetkową i mango

Filiżanki Little Gem z salsą z krewetkami i mango mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz kolendrę, łagodne chili, opakowanie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Tacos rybne w miseczkach baby gem, Kubki Salsy Black Bean & Mango, oraz Beastly fasola z Salsan Mango w kubkach Cheddar są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozbijamy sałaty na pojedyncze liście. Mango obrać i pokroić w kostkę i wymieszać z drobno posiekaną czerwoną cebulą, posiekanym łagodnym czerwonym chilli, sokiem z 1 limonki i jasną oliwą z oliwek.
Dobrze wymieszać i odstawić w temperaturze pokojowej, przykryte folią spożywczą. Tuż przed podaniem weź obrane krewetki tygrysie i pokrój je na pół poziomo.
Wymieszać do mieszanki mango z garścią posiekanej kolendry. Aby służyć, łyżka mieszaniny na liściach mały klejnot i zorganizować na dużym talerzu lub talerzu.