Kubki cytrynowe biszkoptowe cioci Mariah
Need a wegetariańska przystawka? Cytrynowe kubki biszkoptowe cioci Mariah mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Ubij masło w dużej misce, aż będzie gładkie i kremowe; wymieszaj cukier, mąkę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i sól do masła. Żółtka ubić w osobnej misce, aż będą gładkie; mleko wymieszać z żółtkami. Powoli wymieszać mieszaninę żółtka do mieszaniny cytryny, aż do całkowitego połączenia.
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: białka jaj utworzą ostre szczyty. Delikatnie złóż białka na ciasto. Łyżka ciasto do 6 indywidualnych ramekins lub suflet filiżanki.
Umieścić wypełnione filiżanki do dużego naczynia do pieczenia i wlać tyle gorącej wody do naczynia, aby osiągnąć Część się ramekins.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż desery oddzielić na warstwę kremu na dole i lekko rumiane warstwy biszkoptu na górze, o 45 protokół.
Odstawić na około 10 minut przed podaniem.