Kubki Black Bean-Corn Wonton mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jeśli masz owijki wonton, chili w proszku, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Kubki Black Bean and Corn Wonton, Kubki Black Bean-Corn Wonton, oraz Awokado i kukurydza Salsa Wonton filiżanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Delikatnie dopasuj 1 opakowanie wonton do każdej z 36 małych kubków muffin, 1 3 / 4x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem kwaśnej śmietany w średniej misce. Tuż przed podaniem, łyżka mieszanki fasoli w kubki wonton. Top każdy z 1/2 łyżeczki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego