Kubeczki Tassie z nadzieniem Lemon Curd
Kubeczki Tassie z nadzieniem Lemon Curd to wegetariańska hor d ' oeuvre. Na 24 centy za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka masła, mąki, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na improvable spoonacular wynik 10%. Spróbuj Nerkowca Tassie Cups, Ciastka Mini Lemon Bundt z nadzieniem Lemon Curd (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Bułka Z Cytryną Z Nadzieniem Z Twarogu Cytrynowego podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i pulsuj, aż mieszanina utworzy kulkę. Owinąć folią i schłodzić do twardości, około 1 godziny.
Uformuj ciasto na 24 małe kulki; naciśnij palcami w dół i w górę po bokach niepasanych miniaturowych puszek do muffinów.
Piec przez 20 minut, aż lekko się zarumieni.
Umieść skórkę i cukier w robocie kuchennym i przetwarzaj do połączenia.
Dodać sok z cytryny i jajka i proces aż gładka. Powoli dodawaj masło do mieszanki, pulsując w miarę upływu czasu.
Umieść mieszaninę w górnej części podwójnego kotła i gotuj na gotującej się wodzie przez około 5 minut, aż zgęstnieje i cukier się rozpuści.
Usuń kubki tassie z puszek muffin, łyżka lemon curd w środku i podawaj.