Kubańskie paszteciki z czarnej fasoli z ryżem ananasowym
Kubańskie paszteciki z czarnej fasoli z ryżem ananasowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz gotowany w torbie ryż, śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kubańskie Paszteciki Z Czarnej Fasoli, Kubańska zapiekanka z szynką, ryżem i czarną fasolą, oraz Powolna kuchenka Kubańska czarna fasola i miski ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ryż, ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić; umieścić ryż w dużej misce. Roztopić masło na patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj ananasa; smażyć 4 minuty lub tylko do momentu, gdy ananas zacznie brązowieć.
Dodaj mieszaninę ananasa, kolendra, i 1/4 łyżeczka soli do ryżu w misce; przykryć i ogrzać. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Aby przygotować paszteciki, umieść 1 1/2 szklanki fasoli, czosnku, kminku i 1/8 łyżeczki soli w misce; częściowo rozgnieść widelcem.
Umieść 1/2 szklanki pozostałej fasoli i białka w robocie kuchennym; proces 30 sekund lub aż dobrze połączone.
Dodać puree z fasoli do puree w misce, i mieszać aż połączone.
Dodać ser i cebulę do mieszanki fasoli; mieszać aż do połączenia. Podzielić mieszaninę fasoli na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Mąkę kukurydzianą umieścić w płytkim naczyniu. Zagrzebać obie strony każdego pasztetu w mączce kukurydzianej.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Łyżka około 1/2 szklanki ryżu na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 1 patty i 1 łyżka kwaśnej śmietany.