Krążki Cebulowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać krążki cebuli spróbować. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz maślankę, tandoori masala, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, Jak Spiralizować cebulę i zdrową cebulę"pierścienie", oraz Krążki Cebulowe.
Instrukcje
Połącz chaat masala, mielony kminek, chili w proszku i miętę.
Wymieszać razem maślankę, Masala tandoori i 2 łyżeczki Masala cebuli pierścień.
Dodaj krążki cebuli i naciśnij, aby płaszcz. Marynować w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Napełnij duży holenderski piekarnik do połowy olejem roślinnym i podgrzej do 375 stopni F.
Wymieszać mąkę i 2 łyżki cebuli pierścień masala w płytkiej misce lub dużym naczyniu. Cebulę zagrzebać w przyprawionej mące partiami, równomiernie pokrywając każdy pierścień. Otrząśnij nadmiar mąki i ostrożnie umieść pierścienie w gorącym oleju. Smażyć partiami na złoty kolor, obracając gotować równomiernie i zapobiec przywieraniu, o 3 protokół.
Wyjąć z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Podsmażone krążki cebuli przyprawić masalą z większą ilością krążka cebulowego i solą, a następnie powtórzyć z pozostałą cebulą. Upewnij się, że olej roślinny wraca do 375 stopni F między partiami.