Krążki Cebulowe

Krążki Cebulowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać krążki cebuli spróbować. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz maślankę, tandoori masala, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, Jak Spiralizować cebulę i zdrową cebulę"pierścienie", oraz Krążki Cebulowe.

Instrukcje

1
Połącz chaat masala, mielony kminek, chili w proszku i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chaat MasalaChaat Masala
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kminek MielonyKminek Mielony
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2
Wymieszać razem maślankę, Masala tandoori i 2 łyżeczki Masala cebuli pierścień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodaj krążki cebuli i naciśnij, aby płaszcz. Marynować w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Napełnij duży holenderski piekarnik do połowy olejem roślinnym i podgrzej do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Wymieszać mąkę i 2 łyżki cebuli pierścień masala w płytkiej misce lub dużym naczyniu. Cebulę zagrzebać w przyprawionej mące partiami, równomiernie pokrywając każdy pierścień. Otrząśnij nadmiar mąki i ostrożnie umieść pierścienie w gorącym oleju. Smażyć partiami na złoty kolor, obracając gotować równomiernie i zapobiec przywieraniu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Wyjąć z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Podsmażone krążki cebuli przyprawić masalą z większą ilością krążka cebulowego i solą, a następnie powtórzyć z pozostałą cebulą. Upewnij się, że olej roślinny wraca do 375 stopni F między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn