Krówka Z Masłem Orzechowym
Krówka z masłem orzechowym to bezglutenowe przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, cukier, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 20%. Podobne przepisy to Mikrofalowe Krówki z masłem orzechowym z czekoladą i mini kubkami z masłem orzechowym / babeczkami na muffinki, Mikrofalowe Krówki z masłem orzechowym z czekoladą i mini kubkami z masłem orzechowym / babeczkami na muffinki, oraz Peanut Butter Fudge and Peanut Butter Tip.
Instrukcje
W ciężkim 2-qt. rondel, połącz cukry, mleko i pianki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a pianki się stopią.
Zdjąć z ognia; dodać masło orzechowe.
Wlać do posmarowanego masłem 8 cali. kwadratowe naczynie. Super. Gdy jest twardy, pokrój w kwadraty.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Krówki można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "