Krówka z białej czekolady z orzechami pekan
Krówka z białej czekolady z orzechami pekan to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chipsów czekoladowych, serek, vanillan ekstrakt, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka z białej czekolady z orzechami pekan, Biała czekolada z orzechami pekan, oraz Cynamonowa karmelowa kukurydza z pekanami i białą czekoladą {aka Cinna.
Instrukcje
Posmaruj 8x8-calowe naczynie do pieczenia masłem.
Ubić serek w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty. Stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym i ekstrakcie waniliowym, aż będzie gładka.
Roztopić czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki w odstępach 30 sekund, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut (w zależności od kuchenki mikrofalowej). Ubić czekoladę do masy z serem śmietankowym, aż będzie gładka. Wymieszać z orzechami pekan.
Wlać mieszaninę czekolady do przygotowanego naczynia do pieczenia. Chill until set.