Krówka Z Białej Czekolady
Krówki z białej czekolady to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, czekoladę Piekarską, żurawinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort z truflami i krówkami z białej czekolady, Krówka Z Białej Czekolady, oraz Krówka Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia kwadratowa Line 8-calowa z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Mikrofalówka czekolada i mleko w mikrofalówce miska na wysokości 2 do 3 min. lub do momentu prawie stopienia się czekolady; mieszaj, aż czekolada zostanie całkowicie stopiona i mieszanina zostanie dobrze wymieszana.
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić na dnie przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść krówkę z patelni przed cięciem, aby służyć.