Krówka Orzechowo-Mallow
Ten bezglutenowy przepis służy 48 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę do pieczenia, odparowane mleko, prażone na sucho orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Krówka Mocha Mallow, Fudge-Mallow Topped Cookies, oraz Ciasteczka Miętowo-Kissed Fudge Mallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dno i boki patelni 13x9 cali z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej po 2 przeciwległych stronach patelni; folię smarować masłem. W średniej misce, mieszać masło orzechowe i cukier puder, aż dobrze wymieszane. Kształt na 24 (1-calowe) kulki.
Kulki umieścić równomiernie w patelni wyłożonej folią.
W rondlu 5-do 6-litrowym gotować masło, cukier granulowany i odparowane mleko na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Podgrzać do pełnego wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować bez mieszania 3 minuty.
Wymieszać w 3 szklanki pianek do stopienia.
Dodać kawałki czekolady, słodką czekoladę i niesłodzoną czekoladę, mieszając szybko, aż cała czekolada stopi się i mieszanina jest gładka. Wymieszać wanilią. Szybko wlać mieszaninę na kulki masła orzechowego na patelni. Naciśnij orzeszki ziemne i pozostałe pianki do góry krówki. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
Za pomocą uchwytów foliowych podnieś krówkę z patelni na deskę do krojenia; usuń folię z boków krówki.
Pokrój na 8 rzędów po 6 rzędów.