Krówka Miętowa
Krówka miętowa to bezglutenowe przepis z 32 porcjami. Ten deser ma 55 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Za 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką orzechy, masło, ekstrakt z wanillanu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy obejmują Krówka Miętowa, Krówka Miętowa, oraz Krówka Miętowa.
Instrukcje
Wyłóż spód i boki 8-calowego. x 4-w. bochenek z folią. Nasmaruj folię 1-1 / 2 łyżeczkami masła; odstawić.
W małej misce ubij ser śmietankowy do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo ubij cukier, kakao, mleko i wanilię cukierników, aż będą gładkie. Dodaj orzechy.
Rozłóż na przygotowanej patelni. Schłodź przez 1 godzinę lub do uzyskania jędrności.
W przypadku warstwy mięty pieprzowej ubij serek śmietankowy w małej misce, aż będzie kremowy. Stopniowo ubij cukier, mleko i ekstrakt cukierniczy, aż będzie gładki. Dodaj cukierki miętowe.
Rozprowadzić równomiernie na warstwie czekolady. Schłodź przez 1 godzinę lub do uzyskania jędrności.
Za pomocą folii podnieś krówkę z patelni. Delikatnie zdejmij folię.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy krówek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "