Krówka Miętowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj mięty pieprzowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 32 i kosztuje 18 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać półsłodkie chipsy czekoladowe, zwykłe mleko kokosowe, Holenderski proces kakao w proszku i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Krówka Miętowa, Krówka Miętowa, oraz Krówka Miętowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko nasmarować 8 x 8 calowy plac pieczenia pan.In duża miska, połączyć chipsy czekoladowe, cukier, i kakao.Osobno w małym rondlu umieścić margarynę (lub olej) i mleko kokosowe i wymieszać na średnim ogniu.Gotuj mieszaninę, aż margaryna się stopi, a pęcherzyki zaczynają pękać na powierzchni.
Wyjmij go z pieca i natychmiast zalej mieszaniną czekolady.
Pozostaw wszystko na kilka minut, a następnie energicznie wymieszaj, aby stopić czekoladę i włączyć suche składniki.Kontynuuj mieszanie, aż do uzyskania całkowicie gładkiej mieszaniny.
Wymieszaj ekstrakty i mniej więcej 4 zmiażdżone laski cukierków i szybko wlej wszystko do przygotowanej patelni.Wygładzić górę i posypać Pozostałe zmiażdżone laski cukierków równomiernie na całej odsłoniętej powierzchni.Wciśnij delikatnie cukierki do krówki dłonią.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na kwadraty.