Krówka Klonowo-Orzechowa
Krówka Klonowo-orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, odparowane mleko, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 22%. Spróbuj Krówka Z Orzecha Klonowego, Krówka Klonowo-Orzechowa, oraz Krówka Klonowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia folią, pozostawiając co najmniej 1-calowy zwis ze wszystkich stron. Mgiełka w sprayu do gotowania.
Połącz brązowy cukier, puch Marshmallow, odparowane mleko, masło i sól w ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, często ubijając, aż dojdzie do wrzenia.
Gotuj przez 5 minut, stale mieszając, aby zapobiec przypaleniu.
Wyjmij patelnię z ognia; zamieszaj w białych kawałkach czekolady, aż do całkowitego rozpuszczenia i mieszanina będzie gładka. Wymieszaj orzechy włoskie i ekstrakt z klonu. Szybko wlać do pieczenia i gładką górę. Przechowywać w lodówce odkryte do firmy, o 2 godziny.
Używając uchwytów foliowych, wyciągnij krówkę z patelni i połóż na desce do krojenia.
Pokrój krówkę na 24 kawałki, wycierając nóż między cięciami.
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce między warstwami woskowanego papieru przez okres do 1 tygodnia.