Królik i pierogi

Królik i pierogi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj królika i pierogów. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 641 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wina, maślanki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Królicza Nora, Królik cacciatore, oraz Lasagne Z Królików dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj króliki i zapieczętuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj mirepoix i lekko karmelizuj. Podgrzej patelnię winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu, aż królik będzie miękki. Ostudzić i wybrać mięso z kości. Zarezerwuj sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Podsmaż warzywa na maśle, około 1/4 kija, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Dodać zioła, czosnek i wino. Zmniejsz au sec (aż patelnia będzie prawie sucha).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać 1/2 kija masła i mieszać do rozpuszczenia bez łamania. Wymieszać z mąką do momentu włączenia. Stopniowo wymieszać w zarezerwowanym soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
7
Gotować około 30 minut, aż smak zasmażki zniknie.
8
Dodać zebrane mięso królicze i doprawić do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem, sosem Worcestershire i suszonym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
Mięso KróliczeMięso Królicze
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wszystkie suche składniki wymieszać.
11
Wszystkie mokre składniki wymieszać.
12
Wymieszać 2 razem mieszając jak najmniej.
13
Wlać gorący gulasz do dużego naczynia żaroodpornego i upuścić na wierzch pierogi wielkości piłki golfowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
14
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut lub do bulgotania na brzegach, a pierogi stały się złotobrązowe na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Składniki

1porcja startego parmezanu2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1kijemasło, podzielonemasło, podzielone1porcja startego parmezanuroztopione masłoroztopione masło1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew w kostcemarchew w kostce4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekostka selerakostka selera4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekorzeń selera w kostcekorzeń selera w kostce1galony(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)10trochę posiekanej cukiniiSuszony tymianekSuszony tymianek2(częściowo & )(częściowo & )1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekany czosnekposiekany czosnek1szczyptaSzczypta mielona cayenneSzczypta mielona cayenne1szczyptaSzczypta mielonej gałki muszkatołowejSzczypta mielonej gałki muszkatołowej10trochę posiekanej cukiniiOstry sosOstry sos1galonymirepoix (2 części cebuli, 1 część marchwi i 1 część selera)mirepoix (2 części cebuli, 1 część marchwi i 1 część selera)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula w kostcecebula w kostce2całe królikicałe króliki2Spód: okruszki z herbatników grahamświeżo posiekane liście rozmarynuświeżo posiekane liście rozmarynu1szczyptaSzczypta przetarta szałwiaSzczypta przetarta szałwia2Spód: okruszki z herbatników grahamświeżo posiekane liście szałwiiświeżo posiekane liście szałwii10trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamświeżo posiekane liście tymiankuświeżo posiekane liście tymianku4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekostka rzepakostka rzepa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)10trochę posiekanej cukiniiSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia33
Magazyn