Królik i pierogi

Królik i pierogi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj królika i pierogów. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 641 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wina, maślanki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Królicza Nora, Królik cacciatore, oraz Lasagne Z Królików dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj króliki i zapieczętuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj mirepoix i lekko karmelizuj. Podgrzej patelnię winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu, aż królik będzie miękki. Ostudzić i wybrać mięso z kości. Zarezerwuj sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Podsmaż warzywa na maśle, około 1/4 kija, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
5
Dodać zioła, czosnek i wino. Zmniejsz au sec (aż patelnia będzie prawie sucha).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać 1/2 kija masła i mieszać do rozpuszczenia bez łamania. Wymieszać z mąką do momentu włączenia. Stopniowo wymieszać w zarezerwowanym soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
7
Gotować około 30 minut, aż smak zasmażki zniknie.
8
Dodać zebrane mięso królicze i doprawić do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem, sosem Worcestershire i suszonym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
Mięso KróliczeMięso Królicze
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Wszystkie suche składniki wymieszać.
11
Wszystkie mokre składniki wymieszać.
12
Wymieszać 2 razem mieszając jak najmniej.
13
Wlać gorący gulasz do dużego naczynia żaroodpornego i upuścić na wierzch pierogi wielkości piłki golfowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
14
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut lub do bulgotania na brzegach, a pierogi stały się złotobrązowe na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia33
Magazyn