Królik duszony w belgijskim Ale

Królik duszony w belgijskim Ale
Królik duszony w belgijskim Ale może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z prostych przepisów wymaga cebuli, pieprzu, mąki uniwersalnej i musztardy ziarnistej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Królik duszony w belgijskim Ale, Królik duszony w belgijskim Ale, oraz Belgian Ale - Duszony Mostek są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ułóż kawałki królika na talerzu, posyp obie strony koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Sól KoszernaSól Koszerna
2
Odstawić na 30 minut do godziny.
3
Królik z mąką, brązowy w maśle: 
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cały KrólikCały Królik
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Na talerzu ułożyć mąkę. Drage kawałki królika w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Rozgrzać olej i masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu (wystarczająco dużym, aby zmieścić kawałki królika w jednej warstwie). Gdy masło jest stopione i spienione, dodać kawałki królika w jednej warstwie do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Brązowy z jednej strony bez mieszania przez 5 do 6 minut. Następnie odwróć kawałki i brązowy po drugiej stronie.
7
Wyjąć na talerz.
8
Cebulę brązową, dodać czosnek i tymianek: 
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
9
Dodać pokrojoną cebulę do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko brązowy, skrobanie i rumiane kawałki królika z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dodać ząbki czosnku i tymianek, gotować, aż cebula będzie miękka, a czosnek dość pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
11
Dodaj ale, następnie bulion, sól, pieprz: zwiększ ogień do wysokiej i dodaj belgijskie ale.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
StadoStado
SólSól
AleAle
12
Niech gotować na wolnym ogniu przez minutę lub dwie, a następnie dodać bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
13
Dodać pół łyżeczki soli i świeżo zmielony czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SólSól
1
Pokrojony w kostkę korzeń selera umieścić na cebuli w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
2
Umieść rumiane kawałki królika na korzeniu selera. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryj i zmniejsz ciepło, aby utrzymać bardzo niskie gotowanie. Gotować przez 45 minut lub do momentu, aż królik zostanie po prostu ugotowany i miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
SelerSeler
Cały KrólikCały Królik
1
Wyjmij kawałki królika z garnka i trzymaj ciepło na talerzu. Zwiększyć ciepło do wysokiej i zmniejszyć ciecz o jedną trzecią. Następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu, wymieszaj musztardę i cukier. Smak i dodać więcej soli i pieprzu w potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mięso KróliczeMięso Królicze
MusztardaMusztarda
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Powrót mięsa do sosu w garnku: pokrój kawałki mięsa królika w paski i wróć do garnka. Z części pleców i klatki piersiowej Usuń dostępne mięso i wróć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj porcje do garnka. Przykryć i niech do tyłu na minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Posypać posiekaną natką pietruszki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
2
Podawać z chrupiącym chlebem, makaronem jajecznym lub pilawem ryżowym, wraz z belgijskim ale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
RyżRyż
AleAle
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn