Ciasto czekoladowe BUDYNIOWE III

Ciasto czekoladowe BUDYNIOWE III
Ciasto czekoladowe Pudding III może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 25%. Spróbuj Ciasto czekoladowe Budyniowe dla 2, Ciasto Czekoladowo-Budyniowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Budyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni kwadratowej o wymiarach 8x8 cm wymieszaj mąkę, biały cukier, 1/4 szklanki kakao, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać mleko i olej, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Posypać brązowym cukrem, pozostałym kakao i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
5
Dodaj wanilię do gorącej wody, a następnie zalej wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
WodaWoda
6
Piec przez 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku, aż do wyschnięcia powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło łyżką lub w temperaturze pokojowej.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn