Krwawa tarta pomarańczowa z sosem pomarańczowo-karmelowym

Krwawa tarta pomarańczowa z sosem pomarańczowo-karmelowym
Krwawa tarta pomarańczowa z pomarańczowym sosem karmelowym to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, skórkę z pomarańczy, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), Wiśniowo-pomarańczowe kremowe bułeczki z sosem karmelowym, oraz Mini Gruszka orzech Chipsy z sosem krew pomarańcza Karmel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej metalowej misce wymieszać cukier, sok pomarańczowy, sok z cytryny, jajka, żółtka i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać masło; ustawić miskę na rondlu gotującej się wody i ubijać stale, aż twaróg zgęstnieje i natychmiastowy odczyt termometr włożony do rejestrów twarogu 79°, około 12 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjąć miskę z wody. Folię należy przycisnąć bezpośrednio na powierzchnię twarogu; schłodzić co najmniej 1 dzień i do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło i pokroić, włączając/wyłączając, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać śmietanę i żółtko i proces, aż ciasto zbryla się razem. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
CiastoCiasto
4
Rozwałkuj ciasto na mące do 13-calowej okrągłej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieś na patelnię o średnicy 10 cali z wyjmowanym dnem. Zwiń ciasto i naciśnij na boki patelni, tworząc boki o podwójnej grubości. Przekłuć skórkę widelcem; zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec ciasto aż gotowane przez, o 30 protokół. Chłodne skórki całkowicie w patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Rozłóż twaróg równomiernie w ostudzonej skórce. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Z pomarańczy wyciąć skórkę i biały rdzeń. Używając małego ostrego noża, przeciąć między membranami, aby uwolnić pomarańczowe segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
10
Przełożyć segmenty Na Ręczniki papierowe i osuszyć. Ułóż segmenty pomarańczowe w koncentrycznych kręgach na szczycie pomarańczowego twarogu. Chill tarta do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
11
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Tarta pokroić w kliny.
13
Skropić lekko pomarańczowym sosem karmelowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
PomarańczowyPomarańczowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn