Krwawa tarta pomarańczowa z sosem pomarańczowo-karmelowym
Krwawa tarta pomarańczowa z pomarańczowym sosem karmelowym to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, skórkę z pomarańczy, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), Wiśniowo-pomarańczowe kremowe bułeczki z sosem karmelowym, oraz Mini Gruszka orzech Chipsy z sosem krew pomarańcza Karmel dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej metalowej misce wymieszać cukier, sok pomarańczowy, sok z cytryny, jajka, żółtka i skórkę pomarańczową.
Dodać masło; ustawić miskę na rondlu gotującej się wody i ubijać stale, aż twaróg zgęstnieje i natychmiastowy odczyt termometr włożony do rejestrów twarogu 79°, około 12 minut (nie gotować).
Wyjąć miskę z wody. Folię należy przycisnąć bezpośrednio na powierzchnię twarogu; schłodzić co najmniej 1 dzień i do 3 dni.
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Dodać masło i pokroić, włączając/wyłączając, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać śmietanę i żółtko i proces, aż ciasto zbryla się razem. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku.
Rozwałkuj ciasto na mące do 13-calowej okrągłej powierzchni.
Przenieś na patelnię o średnicy 10 cali z wyjmowanym dnem. Zwiń ciasto i naciśnij na boki patelni, tworząc boki o podwójnej grubości. Przekłuć skórkę widelcem; zamrozić 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Piec ciasto aż gotowane przez, o 30 protokół. Chłodne skórki całkowicie w patelni na stojaku.
Rozłóż twaróg równomiernie w ostudzonej skórce. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Z pomarańczy wyciąć skórkę i biały rdzeń. Używając małego ostrego noża, przeciąć między membranami, aby uwolnić pomarańczowe segmenty.
Przełożyć segmenty Na Ręczniki papierowe i osuszyć. Ułóż segmenty pomarańczowe w koncentrycznych kręgach na szczycie pomarańczowego twarogu. Chill tarta do 1 godziny.
Skropić lekko pomarańczowym sosem karmelowym i podawać.