Krwawa Mary Granita
Bloody Mary Granitan jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, chrzan, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Hot And Spicy Bloody Mary Granita Recipe, Najlepsze Bloody Mary i zrobić własny Bloody Mary Bar, oraz Krwawa Maria - Hiszpańska Krwawa Maria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić sok pomidorowy, sos Worcestershire, chrzan, ostry sos, pietruszka, 1 łyżeczka pieprzu i 1/2 łyżeczki soli selera w dużej misce. Sok połowę cytryny; dodać do miski wraz z sokiem z oliwek.
Przenieść 1 szklankę mieszanki do miski i wymieszać z wódką; przykryć i zamrozić, aż będzie gotowy do podania (nie zestali się).
Wlać pozostałą mieszaninę soku pomidorowego do naczynia do pieczenia, przykryć i zamrozić co najmniej 3 godziny, mieszając widelcem po 30 minutach, aby rozbić wszelkie kryształki lodu.
Gdy będziesz gotowy do podania, zeskrobaj granitę widelcem, aby konsystencja była podobna do kruszonego lodu.
Pozostałą cytrynę pokroić na pół na 8 klinów. 2 kawałki selera, 2 oliwki i 2 kliny cytrynowe nawleczyć na 4 szaszłyki, na przemian ozdoby.
Wymieszać paprykę i pozostałą 1/2 łyżeczki soli selera na talerzu. Zwilż obręcz 4 szklanek wilgotnym ręcznikiem papierowym i zakręć je w przyprawie, aby pokryć.
Wlać trochę mieszanki wódki do każdej szklanki i top z granita; udekorować szaszłyki i podawać ze słomką i łyżką.