Kruszony Bób I Mięta Bruschetta

Kruszony Bób I Mięta Bruschetta
Kruszony bób & mięta Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 34 grosze za porcję. Mieszanka podwójnego bób, parmezan plus 3 wiórki, mięta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dip Rozgnieciony Z Bób, Fetan I Mięta, Pesto z bób kruszony, oraz Bób I Feta Bruschetta.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn