Kruszonka Karmelowo-Gruszkowa

Kruszonka Karmelowo-Gruszkowa
Kruszonka karmelowo-gruszkowa jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, karmelową polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Gruszka Karmelowa Crumble, 5-Minutowa Kruszonka Z Gruszki Karmelowej, oraz Super łatwe ciasto karmelowo-gruszkowe crumble.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać gruszki, karmel bits, brązowy cukier, mąka i cynamon, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe BitkiKarmelowe Bitki
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozłóż w naczyniu. W tej samej misce, miejsce mix cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszankę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Pokruszyć na gruszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Piec 45 minut lub do gruszki są miękkie i polewa jest złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Mżawka z polewą karmelową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn