Kruszonka Karmelowo-Gruszkowa
Kruszonka karmelowo-gruszkowa jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, karmelową polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Gruszka Karmelowa Crumble, 5-Minutowa Kruszonka Z Gruszki Karmelowej, oraz Super łatwe ciasto karmelowo-gruszkowe crumble.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać gruszki, karmel bits, brązowy cukier, mąka i cynamon, aż równomiernie pokryte.
Rozłóż w naczyniu. W tej samej misce, miejsce mix cookie.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszankę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Pokruszyć na gruszkach.
Piec 45 minut lub do gruszki są miękkie i polewa jest złoty brąz.
Mżawka z polewą karmelową.