Kruszonka Jagodowa Z Polewą Kukurydziano-Migdałową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj jagodową kruszonkę z mąką kukurydzianą-migdałową polewą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką migdały, jagody, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Jagodowe Z Kruszonką Migdałową, Placek z jagodami z kruszonką migdałową, oraz Śliwkowo-Nektarynkowo-Jeżynowa Kruszonka Z Polewą Kukurydzianą-Pistacjową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia lub osiem 6-uncji ramekins (jeśli używasz ramekins, podwójne napełnianie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Piekarnik
1
Mąkę kukurydzianą, mąkę, brązowy cukier i sól ubić w misce. Wymieszać migdały. Pracę w maśle palcami, aż równomiernie nawilżony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Mąka Kukurydziana
Migdały
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Zrobić nadzienie: do miski wrzucić jagody, cukier granulowany, mąkę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Borówki Amerykańskie
Sok Z Cytryny
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Przelać nadzienie do przygotowanego naczynia lub ramekin i kropki z 2 łyżkami masła. Wycisnąć garści mieszanki kruszonki i rozsypać na wierzchu owocu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Piec na złoty i bąbelkowy, 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Odstawić na 10 minut przed podaniem. Top z bitą śmietaną lub lodami, w razie potrzeby.