Kruszonka Jagodowa Z Polewą Kukurydziano-Migdałową

Kruszonka Jagodowa Z Polewą Kukurydziano-Migdałową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj jagodową kruszonkę z mąką kukurydzianą-migdałową polewą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką migdały, jagody, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Jagodowe Z Kruszonką Migdałową, Placek z jagodami z kruszonką migdałową, oraz Śliwkowo-Nektarynkowo-Jeżynowa Kruszonka Z Polewą Kukurydzianą-Pistacjową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło 2-quart płytkie naczynie do pieczenia lub osiem 6-uncji ramekins (jeśli używasz ramekins, podwójne napełnianie).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
1
Mąkę kukurydzianą, mąkę, brązowy cukier i sól ubić w misce. Wymieszać migdały. Pracę w maśle palcami, aż równomiernie nawilżony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Zrobić nadzienie: do miski wrzucić jagody, cukier granulowany, mąkę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Przelać nadzienie do przygotowanego naczynia lub ramekin i kropki z 2 łyżkami masła. Wycisnąć garści mieszanki kruszonki i rozsypać na wierzchu owocu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Piec na złoty i bąbelkowy, 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić na 10 minut przed podaniem. Top z bitą śmietaną lub lodami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn