Kruszona Pigwa

Kruszona Pigwa
Need a deser bezmleczny? Gotowana kruszonka z pigwy może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis od Purple Foodie ma 18 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ciastka z przyprawami, anyż, pigwy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tarta z kruszonką z pigwy, Pigwa Gotowana, oraz Pigwa, Jabłko I Armagnac Prune Crumble dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki na patelni i gotuj na małym ogniu przez 12-15 minut. Sprawdź doneness nożem-powinien przejść bez większego oporu. W razie potrzeby gotować przez dodatkowe 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć z wody, odcedzić, a następnie pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
W naczyniu umieścić pokrojoną pigwę, a następnie posypać pokruszone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
4
Pozostawić na chwilę (około 10 minut), aby niektóre herbatniki zmiękły i wchłonęły smak z gotowanej pigwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
5
Skropić sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn