Kruche Ciasteczka Orzechowe
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj kruche ciasteczka orzechowe. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 48 porcji zawierających 95 kalorii , 1 g białka i 5 g tłuszczu każda. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup kawałki toffi do pieczenia, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy to kruche orzechowe , kruche, solone, chrupiące migdały Roca oraz kruche owoce i orzechy .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachy do pieczenia wyłóż papierem pergaminowym.
Twaróg ubić w misce z brązowym cukrem, białym cukrem i wanilią na kremową masę.
Dodaj jajko; ubijaj, aż będzie gładkie.
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól; mieszać aż do połączenia. Dodaj 1 szklankę chipsów z masła orzechowego, kawałków toffi i orzeszków ziemnych. Na przygotowane blachy do pieczenia nakładać zaokrągloną łyżką ciasta w odstępach około 2 cali.
Piecz ciasteczka w nagrzanym piekarniku do głębokiego złocistego koloru i po prostu ustaw je w środku, od 10 do 12 minut. Ostudzić na blasze przez 3 minuty przed przeniesieniem na kratkę do całkowitego wystygnięcia.
Podgrzej pozostałe chipsy z masła orzechowego w misce przeznaczonej do kuchenki mikrofalowej, aż się rozpuszczą, około 45 sekund.
Polej ostudzone ciasteczka.