Krokiety z łososia z Rémoulade
Krokiety z łososia z Rémoulade mogą być tylko pescatarian przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 319 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pełnoziarnistą musztardę dijon, pietruszkę, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Krokiety z łososia z sosem Rémoulade, Chrupiące Krokiety z łososia z sosem Remoulade, oraz Krokiety Z Łososia.
Instrukcje
Aby przygotować rmoulade, połączyć pierwsze 9 składników w misce; przykryć i schłodzić.
Aby przygotować krokiety, Połącz w misce 1/3 szklanki jogurtu, 1 łyżkę musztardy i białka. Odstawić.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 1/2 szklanki cebuli i selera; gotować 4 protokół lub do miękkości. Lekko schłodzić.
Połącz mieszankę cebuli, mieszankę jogurtu, 1/2 szklanki krakersów, 1/4 łyżeczki suszonego estragonu, 1/8 łyżeczki pieprzu i łososia w misce; wrzuć delikatnie. Przykryć i schłodzić 10 minut. Podzielić mieszaninę łososia na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty. Paszteciki równomiernie z pozostałymi krakersami 1/2 szklanki. Przykryć i schłodzić 20 minut.
Połączyć marchew i 1/4 szklanki rmoulade w misce( rezerwy pozostałego sosu); wrzucić delikatnie do herbu.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować 4 protokół z każdej strony lub do lekko rumiane.
Krokiety podawać z sałatką z marchwi i pozostałym sosem.
W razie potrzeby udekoruj świeżym estragonem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.