Krokiety z łososia cytrynowo-koperkowego z sosem chrzanowym

Krokiety z łososia cytrynowo-koperkowego z sosem chrzanowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 262 kalorie, 27g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanapki z wędzonym łososiem z cytryną, chrzanem i koperkiem, Gotowany Łosoś Z Sosem Chrzanowym Koperkowym, oraz Łosoś z desek cedrowych w sosie Chrzanowo-koperkowym.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 6 składników w małej misce; wymieszaj trzepaczką. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Aby przygotować krokiety, połącz mąkę z 6 składnikami (przez białko jaja) i 3 łyżki bułki tartej. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Na talerzu ułożyć pozostałe 2 łyżki bułki tartej; w bułce tartej ułożyć paszteciki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 9 minut z każdej strony lub aż złoty.
Uwaga na wino: poszukaj chrupkiego amerykańskiego Pinot grigio do podania z tymi krokietami. Estancia Pinot Grigio 2006 (1 Zł
jest odważniejsza niż większość włoskich wersji, z kwaśnym werwą i odrobiną fizz, która wygładza sos chrzanowy. Smak zielonego jabłka i kwasowość cytrusów dobrze komponują się z pikantnymi cytrynowymi i ziołowymi nutami. Jeffery Lindenmuth
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.