Krokiety Z Indyka
Krokiety z indyka wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 58 centów za porcję. 283 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka ziemniaków, woda, ciepły sos z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez feeds.epicurious.com Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Krokiety Z Indyka, Krokiety Z Indyka, oraz Pieczone Krokiety Z Indyka.
Instrukcje
W małej patelni sauté na umiarkowanym ogniu, tosty bułkę tartą, aż złoty i chrupiące, 3 do 4 protokół.
Przełożyć do małej miski i ostudzić.
W małej misce ubić razem jajko i wodę.
W dużej misce, połączyć tłuczone ziemniaki, farsz, i indyka. Używając rąk lub łyżki, uformuj mieszaninę w podłużne krokiety o długości 2 cali (powinieneś mieć około 24 krokiety) i przenieś na dużą blachę do pieczenia.
Pracując z 1 krokietem na raz, pogłębiaj je w mieszaninie wody z jajkiem, pozwalając nadmiar kapać, a następnie pogłębiaj je w bułce tartej i zwracaj na obramowaną blachę do pieczenia.
Piec mrożone krokiety na dużej blasze do pieczenia w piekarniku 246°, aż złoty kolor, o 10 protokół.
Wyjmij krokiety z piekarnika na około 5 minut, aby wnętrza rozmroziły się, a następnie przywróć je do piekarnika, aby zakończyć Pieczenie przez kolejne 2 minuty.
Podawać na gorąco z sosem żurawinowym i / lub ciepłym sosem.