Krokiet Z Tuńczykiem

Krokiet Z Tuńczykiem
Krokiet z tuńczykiem to bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, sól koszerna, Panko bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie wspaniałe. Krokiet Z Tuńczykiem, Korokke mamy (krokiet), oraz Kremowy Krokiet Krabowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć tuńczyka, cebulę, musztardę, jajka, sok z cytryny, sól, pieprz i 1/4 szklanki bułki tartej do średniej miski i wymieszać, aby połączyć. Podzielić mieszaninę na 8 rund i odstawić na pergaminie wyłożonej pół arkusza pan. Odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PatelniaPatelnia
3
Umieść pozostałe bułki tartej na talerzu ciasta. Po kolei, płaszcz każdą rundę w panko ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Rozgrzać tyle oliwy z oliwek, aby pokryć dno 12-calowej patelni saute na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać krokiety i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
6
Wyjąć do stojaka chłodzącego ustawionego na pół blachy wyłożonej ręcznikami papierowymi. Pozostawić do ostygnięcia na 2 do 3 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn