Krewetki z Rémoulade

Krewetki z Rémoulade
Krewetki z Rémoulade mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.9 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, pieprz cayenne, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krewetki Remoulade, Krewetki Remoulade, oraz Krewetki Remoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem krewetek w małej misce i mieszać aż dobrze połączone. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść krewetki w dużym durszlaku; Uruchom pod zimną wodą, aż rozmrożone. Osuszyć ręcznikami papierowymi, włożyć do miski, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 6 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ułóż krewetki na półmisku i podawaj z rmoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn