Krewetki z Rémoulade mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.9 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, pieprz cayenne, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krewetki Remoulade, Krewetki Remoulade, oraz Krewetki Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem krewetek w małej misce i mieszać aż dobrze połączone. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść krewetki w dużym durszlaku; Uruchom pod zimną wodą, aż rozmrożone. Osuszyć ręcznikami papierowymi, włożyć do miski, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 6 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Durszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.