Krewetki z pieczoną papryką i fetą

Krewetki z pieczoną papryką i fetą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 471 kalorii, 44g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 70,26 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz feta, zamykane plastikowe torby do zamrażania, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Krewetki Po Grecku Z Papryką Faszerowaną Fetą, Pieczona Feta z oliwkami i czerwoną papryką, oraz Chleb Z Cukinii Z Pieczoną Czerwoną Papryką I Fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę odcedzić i pokroić na 1-calowe kawałki. Pokroić szalotki i 2 ząbki czosnku.
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Usuń mieszaninę krewetek z worków (będziesz potrzebował jednego worka na porcję) i umieścić w poszczególnych naczyniach do pieczenia lub dużą zapiekankę, upewniając się, że Feta jest na górze.
Piec, aż krewetki są gotowane przez i Feta zaczyna brązowy, o 20 protokół.