Krewetki Z Grilla Miodowego

Krewetki Z Grilla Miodowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj krewetek z grilla miodowego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 7G tłuszczu i w sumie 294 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką krewetki, miód, sos sałatkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowane Krewetki Miodowo-Czosnkowe, Grillowane Krewetki Miodowo-Ziołowe, oraz Snappy Honey Grillowane Krewetki dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz sos sałatkowy, miód i czosnek; odstawić 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
CzosnekCzosnek
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlej pozostałą marynatę do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj krewetki. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 30 minut. Przykryj i wstaw do lodówki zarezerwowaną marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Nawlecz krewetki na osiem metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulców. Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym;używając szczypiec z długą rączką, natrzyj ruszt grillowy, aby lekko pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
SzczypceSzczypce
4
Grill, bez przykrycia, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ciepła przez 1 do 1-1 / 2 minuty z każdej strony. Fastryguj zarezerwowaną marynatą. Grilluj lub piecz 3-4 minuty dłużej lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy, często obracając i fastrygując.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Polecane wino: Piersi Bażanta Jeśli), Napój Alkoholowy, Składnik, Pinot Noir, Wino Musujące, Chardonnay, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Riesling, Pinot Grigio, 1 łyżeczka Soli Do Obtoczenia Krawędzi Szklanki, Typ Elementu Menu, Muscadet, Gruener Veltliner

Grillowane krewetki w menu? Spróbuj połączyć z białym winem, napojem alkoholowym i składnikiem. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn