Krewetki Z Grilla Miodowego

Krewetki Z Grilla Miodowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj krewetek z grilla miodowego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 7G tłuszczu i w sumie 294 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką krewetki, miód, sos sałatkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowane Krewetki Miodowo-Czosnkowe, Grillowane Krewetki Miodowo-Ziołowe, oraz Snappy Honey Grillowane Krewetki dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz sos sałatkowy, miód i czosnek; odstawić 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
CzosnekCzosnek
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlej pozostałą marynatę do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj krewetki. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 30 minut. Przykryj i wstaw do lodówki zarezerwowaną marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Nawlecz krewetki na osiem metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulców. Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym;używając szczypiec z długą rączką, natrzyj ruszt grillowy, aby lekko pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
SzczypceSzczypce
4
Grill, bez przykrycia, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ciepła przez 1 do 1-1 / 2 minuty z każdej strony. Fastryguj zarezerwowaną marynatą. Grilluj lub piecz 3-4 minuty dłużej lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy, często obracając i fastrygując.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Piersi Bażanta Jeśli), Napój Alkoholowy, Składnik, Pinot Noir, Wino Musujące, Chardonnay, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Riesling, Pinot Grigio, 10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej, Typ Elementu Menu, Muscadet, Gruener Veltliner

Grillowane krewetki w menu? Spróbuj połączyć z białym winem, napojem alkoholowym i składnikiem. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn