Krewetki polane miodem

Krewetki polane miodem
Krewetki z miodem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 49g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.04 za porcję. Jeśli masz krewetki, sos chimichurri, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z rukolą z miodem, krewetkami zawijanymi w boczek, Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym, oraz Honey Lime Glazed Salmon / / miód dla hunny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; odstawić jedną połowę glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pędzel krewetki z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
GlazuraGlazura
3
Grilluj krewetki na średnim ogniu 3 do 4 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Pędzel z zastrzeżoną glazurą i podawać natychmiast z sosami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn