Krewetki i serowe kasze z boczkiem
Krewetki i serowe kasze z boczkiem to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 90 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz pod ręką kaszę do szybkiego gotowania, odparowane mleko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowe kasze z krewetkami, Serowe krewetki i kasza, oraz Serowa zapiekanka z krewetkami i kaszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować bulion z kurczaka i odparowane mleko; wymieszać kaszę i sól i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować kaszę do grubości, często mieszając, o 5 protokół. Wymieszać w 1 szklance sera Cheddar aż do rozpuszczenia. Odstawić kaszę na bok i ogrzać.
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 8 do 10 protokół.
Przełożyć boczek do miski.
Spuścić wszystko, ale 2 łyżki kapieli z boczku z patelni i gotować i mieszać krewetki, zielona papryka, i cebula w kapie z boczku aż krewetki są jasnoróżowe i nie są już półprzezroczyste wewnątrz i zielony pieprz jest przetargu, 5 do 8 protokół. Wymieszać boczek do mieszanki krewetek.
Rozłóż kaszę do naczynia do serwowania, top z mieszanki krewetek, i posypać 1 łyżka sera Cheddar do dekoracji.