Krewetki i serowe kasze z boczkiem

Krewetki i serowe kasze z boczkiem
Krewetki i serowe kasze z boczkiem to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 90 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz pod ręką kaszę do szybkiego gotowania, odparowane mleko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowe kasze z krewetkami, Serowe krewetki i kasza, oraz Serowa zapiekanka z krewetkami i kaszą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować bulion z kurczaka i odparowane mleko; wymieszać kaszę i sól i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować kaszę do grubości, często mieszając, o 5 protokół. Wymieszać w 1 szklance sera Cheddar aż do rozpuszczenia. Odstawić kaszę na bok i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przełożyć boczek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Spuścić wszystko, ale 2 łyżki kapieli z boczku z patelni i gotować i mieszać krewetki, zielona papryka, i cebula w kapie z boczku aż krewetki są jasnoróżowe i nie są już półprzezroczyste wewnątrz i zielony pieprz jest przetargu, 5 do 8 protokół. Wymieszać boczek do mieszanki krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Rozłóż kaszę do naczynia do serwowania, top z mieszanki krewetek, i posypać 1 łyżka sera Cheddar do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn