Krewetki i ryby po' Chłopcy jest pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 39g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.77 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, filety tilapia, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fish Po ' Boys, Fish Po ' Boys, oraz Zesty Fish Po ' Boys dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla krewetek i ryb: przymocuj termometr do głębokiego smażenia z boku ciężkiego szerokiego garnka. Napełnij garnek 2 cale pełnym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podgrzać do 350 stopni F na średnim ogniu.
4
Ubić czosnek w proszku, cayenne, tymianek, sól i pieprz w dużej misce. Wrzucić krewetki i tilapia z mieszanki przypraw i wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Tilapia
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać mleko na ryby i krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
6
Mąkę i mąkę kukurydzianą ubić w naczyniu do pieczenia. Praca w partiach, wrzucić krewetki i tilapia w mieszaninie mąki, a następnie ostrożnie umieścić w garnku. Smaż krewetki i tilapia, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 4 protokół każdej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Tilapia
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Przenieść krewetki i tilapia do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Krewetki i tilapię posypać solą zaraz po usmażeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Na kremowy czosnek spread: wymieszać majonez, czosnek, Skórka i sok z cytryny w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Bagietki pokroić wzdłuż, trzy czwarte drogi przez chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Rozłóż ścięte boki kremowym czosnkiem. Podzielić krewetki i tilapia między bagietki i top z sałatą, pomidor i ostry sos, jeśli jest używany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.