Krewetki i Mahi Mahi Citrus Ceviche

Krewetki i Mahi Mahi Citrus Ceviche może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 427 kalorii, 35g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z pomarańczy, limonki, soli koszernej i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mahi Mahi Ceviche Z Mlekiem Kokosowym, Grillowane Mahi-Mahi, Ceviche-Style, oraz Liść bananowca Mahi Mahi z cytrusami i Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść krewetki w garnku z osoloną wodą.
Umieść na średnim ogniu i gotować, aż dopiero zacznie się matowe, 2 do 3 protokół.
Odcedzić przed dodaniem do reszty ceviche.
W międzyczasie pokroić mahi mahi na 1/4-calowe kawałki i odstawić do dużej niereaktywnej miski.
Seler obrać i umieścić w maszynce z sokiem z limonki i sokiem pomarańczowym. Puree aż będzie gładkie i odstawić.
Dodać puree z selera do ryby i posypać kminkiem, cayenne i trochę soli i czarnego pieprzu.
Dodaj krewetki i dobrze wymieszać do włączenia. Przykryć i schłodzić ceviche w lodówce przez 15 do 20 minut. Krewetki zmieni kolor różowy i ryby zmieni kolor biały po ugotowaniu. Wrzucić z kolendry tuż przed podaniem.
W przypadku pasków tortilla: w dużym żeliwnym garnku na średnim ogniu (lub w frytkownicy na blacie), przynieś olej do 325 stopni F.
Dodać paski tortilla i smażyć na złoty kolor, 3 do 4 protokół.
Wyjąć do naczynia wyłożonego ręcznikiem i osuszyć. Doprawić solą.
Do talerza: łyżkę ceviche do miseczki i udekorować paskami tortilla i klinami limonki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.