Krewetki i Edamame Penne z sosem orzechowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 675 kalorii, 49g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.71 za porcję. Mieszanka oleju sezamowego, krewetki, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krewetki Penne z sosem czosnkowym, Krewetki Penne z sosem czosnkowym dla dwojga, oraz Krewetki Penne z sosem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Dwie minuty przed makaron jest al dente, dodać krewetki i marchew. Cook 2 minut lub aż krewetki są zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Drenaż.
3
Czosnek przetworzyć w blenderze lub robocie kuchennym, aż zostanie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj kolendrę i następne 5 składników; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
5
Wrzucić ugotowany makaron, ogórek, edamame i dressing w dużej misce. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
1-1/2 Uncji Gin
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Sprawa wina: Carlos Kainz jest właścicielem i zarządcą Dulces Latin Bistro w Seattle w stanie Waszyngton, wraz ze swoją żoną, kucharką Julie Guerrero. "Zawsze lubię łączyć wina, które mają trochę pikanterii w makijażu z pikantnymi potrawami tajskimi. Vasse Felix Adams Road Shiraz ($1
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
dobrze tu działa. Ten pieprzny Australijczyk uwielbia pikantne jedzenie; ma ziemiste aromaty i czyste, bogate smaki cassis i czekolady."
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.