Kremy czekoladowo-malinowe
Przepis na kremy czekoladowo-malinowe jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 557 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz maliny, blanszowane migdały, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kremy Czekoladowo-Cytrynowe, Kremy Czekoladowo-Miętowe, oraz Kremy Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj maliny z brandy, jeśli używasz, i konserwuj maliny, a następnie łyżka do podstawy 6 szklanek.
Czekoladę przełóż do miski Pyrex, a następnie rozpuść w kuchence mikrofalowej na wysokości przez 1-2 minuty lub umieść miskę na patelni z gotującą się wodą i mieszaj, aż się stopi. 3 jogurt i krem wymieszać z roztopioną czekoladą, a następnie łyżką na wierzchu jagód. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowa do podania, a następnie polać startą ciemną czekoladą.
Aby zrobić czekoladowe makaroniki, Rozgrzej piekarnik do 190C / wentylator 170C / gaz 5, a następnie wyłóż blachę do pieczenia z pergaminem do pieczenia.
Ubić 2 białka na sztywno, następnie stopniowo ubijać w 50 g cukru pudru, aż staną się gęste i błyszczące.
Wymieszać 100 g zmielonych migdałów i 25 g kakao z kolejnym 50 g cukru pudru, następnie wymieszać z białkiem. Podziel mieszankę na 12, zwilż ręce, a następnie uformuj każdy kawałek w kulkę.
Umieść rozłożone i lekko spłaszczone na blasze do pieczenia. Na wierzch ułożyć migdały blanszowane, następnie piec 10 minut, aż będą jędrne, ale wciąż miękkie w środku. Super. Pył z cukrem pudrem. Może być wykonany 2 dni wcześniej i przechowywany w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.