Kremowy Wędzony Pstrąg

Kremowy Wędzony Pstrąg
Kremowa pasta wędzonego pstrąga jest bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, crème fraîche, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pstrąg Wędzony, Pstrąg Wędzony, oraz Pstrąg Wędzony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, pstrąg pulse, szalotka, crme frache, i śmietana razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj koperek i pieprz, a następnie pulsuj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn