Kremowy szpinak II

Kremowy szpinak II
Kremowy Szpinak II to dodatek na 6 porcji. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 6 g białka i 4 g tłuszczu. Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, skondensowanej zupy grzybowej, szpinaku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 28 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 82%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Zdrowy szpinak w kremie: Mniej śmietany, więcej szpinaku, tak samo dobry, Zdrowy szpinak w kremie: Mniej śmietanki, więcej szpinaku, tak samo dobry i Zdrowy szpinak w kremie: Mniej śmietanki, więcej szpinak, równie dobry.

Instrukcje

1
Przygotuj szpinak zgodnie z instrukcją na opakowaniu; dobrze odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Sosu Picante Lub Salsy1/2 Szklanki Sosu Picante Lub Salsy
2
W dużym rondlu, na średnim ogniu, połącz szpinak, zupę grzybową i masło. Doprowadzić do niskiego wrzenia. Dopraw solą czosnkową do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
1/2 Szklanki Sosu Picante Lub Salsy1/2 Szklanki Sosu Picante Lub Salsy
Podzielona 1 Szklanka Plus 2 łyżki CukruPodzielona 1 Szklanka Plus 2 łyżki Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Limonkowa żelatyna W ProszkuLimonkowa żelatyna W Proszku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn