Kremowy Stovetop makaron z serem
Kremowy Stovetop makaron i ser może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 23G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, serek śmietankowy, gruyere i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z serem, Makaron z serem, oraz Makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, aż będzie al dente, o 6 protokół. Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody z makaronu. Odstawić.
Podgrzać pół na pół i cayenne w dużym rondlu na średnim ogniu, aż po prostu dojdzie do duszenia. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż pół na pół zmniejszy się do 1 1/2 filiżanek, około 15 minut.
Dodajemy serek śmietankowy i mieszamy do rozpuszczenia.
Ubić cheddar i Gruyere, aż cały ser się rozpuści i sos będzie gładki.
Dodać makaron do rondla i wymieszać, aby połączyć. Wymieszać część zarezerwowanej wody z makaronu, aby w razie potrzeby rozrzedzić SOS. W razie potrzeby doprawić do smaku solą.