Kremowy Sos Z Wędzonej Papryki

Kremowy Sos Z Wędzonej Papryki
Kremowy sos z wędzonej papryki to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z limonki, majonezu, jogurtu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Homar Quinoa makaron z kremowym wędzonym sosem paprykowym, Kremowa zupa z dyni z wędzoną papryką {guest post}, oraz Szparagi W Sosie Z Wędzonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj jogurt, majonez i sok z limonki w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Dodaj paprykę, kapary, oregano, kminek, koperek, i pieprz cayenne; mieszać aż równomiernie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
PaprykaPapryka
KaparyKapary
KminekKminek
KoperKoper
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSos
Magazyn