Kremowy Sos Z Wędzonej Papryki
Kremowy sos z wędzonej papryki to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z limonki, majonezu, jogurtu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Homar Quinoa makaron z kremowym wędzonym sosem paprykowym, Kremowa zupa z dyni z wędzoną papryką {guest post}, oraz Szparagi W Sosie Z Wędzonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj jogurt, majonez i sok z limonki w misce.
Dodaj paprykę, kapary, oregano, kminek, koperek, i pieprz cayenne; mieszać aż równomiernie wymieszane.