Kremowy sernik z sosem Krówkowym Espresso
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 436 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, serek śmietankowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Nutellan Espresso Hot Fudge Sauce, Espresso Hot Fudge Sauce z prażonymi orzechami włoskimi, oraz Spumoni Sundaes z sosem Espresso Hot Fudge.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki i naciśnij mieszankę na dnie i 2 cale w górę boków 9-calowej patelni springform. Odstawić.
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, ubijając aż do wymieszania.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią i kwaśną śmietaną.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik. Częściowo otworzyć drzwi piekarnika i odstawić do piekarnika 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie schłodzić na patelni na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Usuń boki springform patelni przed podaniem.
Podawać z sosem Krówkowym Espresso.