Grano z pieczarkami i zieleniną
Grano z pieczarkami i zieleniną może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz pieprz, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Grano: Lody Do Żucia, Zupa Grano i ciecierzyca z polewą Parmezanowo-ziołową, oraz Rigatoni di grano duro con prosciutto cotto, stracchino e nocciole.
Instrukcje
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w małym rondlu.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać grano i białe wino; gotować, aż płyn prawie odparuje (około 2 minut), często mieszając. Wymieszać z bulionem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut.
Dodać jarmuż, sól, i czosnek; gotować 6 minut lub aż jarmuż jest przetargu, często mieszając.
Dodać natkę pietruszki i pozostałe składniki.