Kremowy Sernik Truskawkowy

Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka okruchów krakersów Grahama, sera philadelphia neufchatel, twarogu knudsen milkfat i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Petit Fours z kremową glazurą truskawkową, Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}, oraz Babeczki truskawkowe z kremowym masłem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do300, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Okruchy wymieszać, 2 łyżki. z cukru i masła, aż dobrze wymieszane; naciśnij mocno na dnie patelni. Odstawić.
Umieść twarożek i 1/2 szklanki produktu jajecznego w blenderze lub pojemniku na Robot kuchenny; przykryj. Dobrze wymieszać; odstawić. Beat Neufchatel, 3/4 szklanki pozostałego cukru, Pozostałe 1-1 / 2 szklanki produktu jajecznego i wyodrębnić w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszankę twarogu; dobrze wymieszać.
Piec 1 godzinę 20 minut lub aż sernik jest nadmuchany i środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku 15 minut. Ostrożnie Uruchom metalową szpatułkę lub nóż wokół krawędzi sernika, aby poluzować; Usuń stronę patelni. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Umieść 1 szklankę truskawek i pozostałe 2 łyżki. cukier w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksować do puree. Pozostałe pokrojone truskawki układamy na wierzchu sernika; skropić puree z truskawek. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Resztki sernika przechowywać w lodówce.